Girolamo Russo, butikové vinařství ze severních svahů Etny, oblasti Passopisciro, místa znovuzrození velkých červených vín, pojmenoval Giuseppe po svém otci v době, kdy se začal plně věnovat produkci vína v rodinném vinařství. Puntičkář Giuseppe vystudoval klasickou italskou literaturu a hru na klavír, ale jeho srdce patří vinařství, kde vyrábí vína s naprostou precizností a důrazem na detail. Klíčovým prvkem jeho vín jsou staré vinohrady, které mají velice nízký výnos
z hektaru. Díky tomu jsou vína skutečnou expresí vín ze sopečného podloží, bohatého na minerály. Dalším klíčovým faktorem je použití pouze odrůd, které historicky do této oblasti patří. Vinice v nadmořské výšce od 600 po 850 metrů a stářím vinic mezi 60 až 100 lety dávají nesmírně elegantní vína s obrovským potenciálem ke zrání. Při práci na vinici se dodržují organické postupy, vinifikace jednotlivých parcel probíhá odděleně, aby vynikla individualita jednotlivých vín, odrážející rozdílné charakteristiky jednotlivých viničních tratí. Celková produkce je 15 tisíc lahví ročně a pouhých tisíc lahví je ze stoleté vinice Feudo di Mezzo. Speciálně toto víno je skvostem a perlou v našem portfoliu.